Reabilitarea totală All on X

Reabilitarea totală All-on-x este o tehnică ce se bazează pe inserarea a 4-6 sau 8 implanturi în locații specifice, pentru a permite realizarea unei lucrări protetice care să restabiliască funcțiile aparatului dento-maxilar.

(+373) 22 00 65 00

Decizia de a utiliza 4,6 sau 8 implanturi se stabilește în funcție de calitatea și cantitatea osului maxilar, precum în dependență de starea generală a pacientului și afecțiunile concomitente.

Intervenția se recomandă pacientului care își dorește o dantură fixă pe implanturi. În cele mai dese cazuri aceștia sunt pacienți care nu mai au nici un dinte (edentat total) și care poartă proteză mobilă. O altă categorie sunt pacienții care au o dantură terminală (dinții existenți sunt sever afectați de carie cu complicațiile ei și boala parodontală generalizată in formă avansată).

Etapele tratamentului cu All-on-X:

1. Etapa 1 (7-10 Zile)
La prima etapă după efectuarea consultației( tomografie, foto și video protocol inițial) se înseară 4-6-8 implanti,în funcție de starea osului, se extrag dinții la necesitate și se ia amprenta pentru dinții provizorii.
Peste 7 zile se fixează dinții provizorii.

2. Etapa 2 – peste minim 6 luni
Se efectuează protezarea definitivă (10 Zile)

alege-ți medicul

programează-te chiar acum