Fă primul pas către un zâmbet mai sănătos!

Alege corect din prima și nu uita că urmează să faci o investiție pe termen lung, cu impact asupra sănătății întregului organism.
Aici nu alegi un singur medic pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului tău, ci o echipă complexă și extrem de bine pregătită care coordonează întregul tratament. Mai mult, ne ajutăm de tehnologii digitale revoluționare pentru a te trata corect. Toate acestea se reflectă în tarifele noastre.

Servicii stomatologice

01

Reabilitarea totală All-on-x este o tehnică ce se bazează pe inserarea a 4-6 sau 8 implanturi în locații specifice, pentru a permite realizarea unei lucrări protetice care să restabiliască funcțiile aparatului dento-maxilar.

02

Fațetele dentare sunt acele lucrări protetice care acoperă doar fața exterioară, vizibilă a dintelui. Fațetele se folosesc fie pentru a îmbunătăți aspectul estetic al unui dinte, fie pentru a proteja suprafața exterioară a acestuia.

03

Coroana dentară

Coroana dentară este o lucrare protetică care acoperă un bont sau un dinte cu un grad mare de distrucție coronară, reușind astfel să îl salveze atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

04

Implantul dentar este înlocuitorul artificial al unei radacini dentare. Atunci cand dintele este scos iar in os nu mai ramane nimic, singura modalitate de a inlocui acel dinte pierdut, in mod cât mai natural, este să se insere un implant dentar.

05

Pentru a trata cariile dentare cel mai des se recurge la procedura de restaurare directă cu materiale compozit a dintelui. Această manoperă presupune înlăturarea cariei și refacerea atât estetică cât și funcțională a dintelui.

06

Tratamentul endodontic reprezinta o serie de proceduri create pentru a elimina țesutul inflamat sau infectat, pentru a dezinfecta tot spațiul endodontic și pentru a obtura canalele radiculare.

07

Procedura de profilaxie presupune acele măsuri medico-sanitare care previn apariția și răspândirea bolilor dentare.

08

Restaurarea funcțional-estetică a dinților vizează direct persoanele ce doresc un zâmbet mai frumos, din contul corecţiei formei şi culorii dinţilor, îndreptării ocluziei.

09

În chirurghia dentară specialiștii noștri folosesc tehnici și aparatură de top, care garantează reușita oricărei intervenții.

10

„Dr. Romaniuc” oferă tratamente de ortopedie dentară, care au ca scop refacerea dinților prin lucrări fixe, precum și prin lucrări mobile.

11

Ocluzia dentară corectă se obține atunci când toţi dinţii contactează corect între ei atât în poziție statică cât și dinamică.

12

La baza unui tratament ortodontic corect se află un diagnostic ortodontic complex şi minuţios cu ajutorul căruia se face un plan de tratament individualizat fiecărui pacient în parte.

13

Investigațiile radiologice reprezintă un ajutor important pentru medicul dentist. Un diagnostic corect și complet nu poate fi pus decât după vizualizarea radiografiilor.

14

Anestezia generală face ca pacientull să fie inconștient (somn medicamentos) și lipsit de dureri în timpul unei intervenții chirurgicale sau proceduri de tratament.

vezi toate certificatele

alege-ți medicul

programează-te chiar acum