Terapie

Restaurarea funcțional-estetică a dinților vizează direct persoanele ce doresc un zâmbet mai frumos, din contul corecţiei formei şi culorii dinţilor, îndreptării ocluziei.

(+373) 22 00 65 00

Ce este

Endodonția?

Endodonția este ramura stomatologiei ce se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulpare. Extirparea și restaurarea sistemului endodontic la „Dr. Romaniuc” se realizeaza cu instrumentar, tehnici si materiale specifice și sub microscop.

Restaurarea funcțional-estetică a dinților vizează direct persoanele ce doresc un zâmbet mai frumos, din contul corecţiei formei şi culorii dinţilor, îndreptării ocluziei. În timpul acestei proceduri se înlătură defectele, cariile, fisurile, iar dintele restaurat devine rezistent la forțele masticatorii.

Pe lângă igiena, prevenirea și tratarea orală, terapia dentară punem accentul și pe îmbunătățirea aspectului dinților – albirea dentară.

Ea reprezintă o modalitate relativ simplă și rapidă de modificare a culorii prin utilizarea unui gel pe bază de peroxid de hidrogen aplicat pe dinți. Rezultatul este spectaculos, dar poate fi subiectiv variind de la o persoană la alta.

alege-ți medicul

programează-te chiar acum