despre noi

Stomatologia „Doctor Romaniuc” – un vis devenit realitate

un proiect ce s-a dezvoltat armonios cu ajutorul oamenilor motivaţi ce-şi desfăşoară activitatea în cadrul clinicii. Istoricul echipei îl are la bază pe dl Dumitru Romaniuc – doctor în științe medicale, medic stomatolog profesionist, cu experiența de mai bine de 8 ani, apropiat de pacienţi.

Autor al 30 de lucrări științifice în domeniu, coautor al 3 brevete de invenție, calificate cu medalia de aur la Salonul International de Invenții de la  Bruxelles (2015) și medalia de argint la Geneva (2016). Câștigător al Premiului municipal pentru tineret în domeniile literaturii, artei, științei, tehnicii și activist civic, ediția 2019, secțiunea medicină. Mereu și-a dorit să practice această profesie într-un loc plăcut, curat, bine dotat, într-un loc în care şi nouă înşine ne-ar plăcea să venim ca și pacienți.

În cadrul stomatologiei avem colectiv de profesionişti tineri, însetaţi de noi cunoştinţe şi informaţi, în permanenţă, despre noile proceduri din medicina actuală. În aceeaşi măsură, este importantă grija pentru semenii noştri. Clinica noastră este orientată spre funcția sistemului stomatognat în corelație cu estetica și nicidecum invers, fiindcă starea de echilibru dento-neuromuscular, confort și comoditate trebuie să fie principală. În clinica noastră pacienții trăiesc o experiență plăcută într-o ambianță caldă și prietenoasă. Ei își încredințează sănătatea în mâinile noastre şi le mulţumim pentru acest fapt!

Află mai multe despre noi vizitându-ne site-ul si, de ce nu, făcându-ne o vizită la cabinet, unde te aşteptăm cu drag.

galerie

În cabinetul nostru te așteptăm fără prejudecăți și suntem pregătiți să lucrăm împreună cu tine, pentru obținerea zâmbetului perfect, care să-ți întregească imaginea și să-ți redea încrederea în tine.

recenziile pacienților

Am facut mult proceduri la ei, cu 3 doctori. Doctorul Romaniuc personal a avut grija ca sa am dinti frumosi si sanatosi. Am avut nevoie de extragerea maselelor de minte, toate 4, si nu erau simple de scos. Chirurgul a lucrat cu mine pentru ca eram presata de timp, vroiam sa evitam complicatiile, dar si sa facem totul repede. Personal extrem de amabil si prietenos. Am avut si de pus plombe, si am beneficiat de oferta in luna iunie la igienizare si albire. Sunt foarte fericita de rezultat! Recomand!

Ana-Maria Hajiyev CovalciucPacient

Profesioniști și foarte amabili! Îi recomand cu drag și încredere!!!
Nu m-am așteptat ca a doua zi după extracția molarului care mi-a dat bătăi de cap timp de aproximativ 2 ani, să fiu telefonata pentru a fi întrebată dacă e totul bine, vă mulțumesc pentru sfaturi și răbdare!
P.S. Și apropo, nu că e totul bine, e totul perfect ?

Cristina Stavenschi-GavrilasPacient

O echipa de profesionisti!
De cand pasesti in cabinet esti intampinat cu un zambet cald al domnisoarelor de la receptie, care imediat te fac sa uiti de "teama" de stomatolog.
Doamnul Doctor Romanciuc este un profesionist adevarat care explica pas cu pas procedurile pe care urmeaza sa le efectueze. Locatie excelenta si aparatura de ultima generatie! Recomand 100 %.

Cristina IgPacient